Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hell2

17. 11. 2009 9:18
Kdy už lidi dostanou rozum a přestanou Paroubka žrát?

Chtělo by to velkou osvětu. Rvát tyto skutečnosti do lidí dnes s denně rozhlasem, televizí, novinama. Oni za to, že naletí na demagogii sociální demokracie nemohou, nemají ty informace a znalosti. Je ale hrozně nezodpovědné a trestuhodné, že INFORMOVANÝ A ÚDAJNĚ I VZDĚLANÝ Paroubek se svojí partičkou lidi oblbují, aby se dostali k moci. Hlavně oni jsou zodpovědní za to šílené zadlužení republiky, byli to oni, kdo rozjeli pastelkovné a jiné nesmysly a tím i roztočili kolo zadlužování v době ekonomického růstu, kdy jsme měli naopak šetřit. Oni naučili lidi žít nad poměry. Podporu v rodičovství máme nejluxusnější na světě. Nikde jinde ji stát neplatí 4 roky a ještě k tomu ženám, které své děti odloží do státem dotovaných mateřských školek a samy si zatím doma válejí šunky nebo jdou do práce. Ptám se: MÁME NA TAKOVÝ LUXUS?

0 0
možnosti

ippokorny

16. 11. 2009 13:58
Myslíte, že nějaký státní dluh někoho zajímá?

Zeptejte se náhodně na ulici nějakých lidí.

Třeba odborářů z dopravního podniku?  Někteří lidí, třeba jako ti odboráři či zemědělci ho svou činností spíše zvyšují a vadí jim to? Proč by mělo?  P.P:

0 0
možnosti

CHYREN

16. 11. 2009 12:44
Pověsil bych tě za koule do průvanu..

potrefený senátore. ;-D;-ORv[>-]

0 0
možnosti

vena.m

16. 11. 2009 9:42
Nesouhlasím

a) sám jako senátor máte máslo na hlavě

b) to, co předvádíte, je umná ekvilibristika s čísly. Můžete pak i započítat dluhy domácností, které významně převyšují DPH atd. Záruky státu z principu nemůžete brát atd. A dále porovnáváte čísla neporovnatelná .. Protože tyto finance se dle metodiky EU prostě do dluhu nepočítají, neb dluhem NEJSOU ... Stejně tak jako dluhy dopravního podniku ... Dluhy krajů a obcí jsou samostatnou položkou, tam se vůbec nemá cenu s Vámi přít ..

c) zařazení ČR jednak není mezi nejrizikovější .. stupňů je výrazně víc .. a asi jste si nevšiml načasování našeho zařazení .. byl to nátlak na prezidenta, nikoliv reálné ek, hodnoce

d) s vaší metodikou by např. Francie, Itálie, USA, Británie apod. měla dluh přes 100 procent ... A nejsou ony pilířem Evropy???

Takže příště prosím více soudnosti a méně populismu. Nadpis je totiž velmi líbivý ... Vašek Maixner

0 0
možnosti

vena.m

16. 11. 2009 10:51
Re: Nesouhlasím

*HDP nikoliv DPH , omluva ;)

0 0
možnosti

david1851

14. 11. 2009 7:08
Hezký

článek. Kdyby pan autor nebyl před časem senátorem,  jedním z 81 které tady naprosto zbytečně živíme ( o tom co si lidé myslí o senátu svědčí průzkumy a volební účast do něj ) dalo by se mu i věřit. Jinak to nelze považovat za nic jiného než jakési předvolební cvičení. Nikdy nebudu o nutnosti šetřit věřit nikomu kdo nezačne u sebe, prvním takovým činem by mohla být snaha o zrušení zcela zbytečného, na ostatních lidech parazitujícího senátu.

0 0
možnosti

bluetake

15. 11. 2009 9:31
Re: Hezký

Tech nekolik smesnych usetrenych milionu za cenu, ze si pak socani budou v parlamentu delat co chteji , za to nestoji....je videt, ze jste doposud nepochopil smysl senatu a nejste zdaleka jediny....

0 0
možnosti

barbarrosa

12. 11. 2009 19:10
Překvapuje mě

že píšete ONI ,ti politici.A kde sedíte vy?

0 0
možnosti

ptáček

15. 11. 2009 7:52
Re: Překvapuje mě

To je problém napsat o tom co viděl a kde již není ? V Bystřici ty dluhy neseká, tam teď evidují, jako v dalších obcích země, kolik činí daňový propad. Bežte na své obecní úřady a ptejte se kolik milionů chybí v rozpočtu obce v letošním roce a kolik bude chybět v příštím !!!  Zeptejte se potom Paroubka,  Topolánka a Klause co s tím budou dělat.

0 0
možnosti

jozka skocdopole

11. 11. 2009 15:39
Aha

..."komise řadí Českou republiku mezi nejrizikovější země EU"...

Ne ze bych neveril, ale vysvetlete mi pak, jakto ze ceska koruna tak stoupa ?

Ze by cim hur, tom vyssi koruna ??

0 0
možnosti

Lavet

11. 11. 2009 17:11
Re: Aha

Tohle neni trojclenka. Na kurz koruny maji absolutni vliv investori, statni intervence na kapitalovych trzich se male otevrene ekonomice moc nevyplati. Jde tedy hlavne o investicni prilezitost a nalady, ruzne komparativni vyhody, podnikatelske prostredi atd. Opravdu jsme se dostali do ratingove skupiny A+, zde se jedna o duveryhodnost CR jako veritele. Jde o cele pojeti tohoto veritele, rating se zhorsuje predevsim diky rychlosti zadluzovani a nastavenym mandatornim vydajum, dale nestabilni politicke prostredi, vymahatelnost prava suma sumarum bude za rok dluhova sluzba ne 60 ale 80 mld. Italie je treba pres tragicke verejne finance stale duveryhodna, nejde o absolutni dluh jako takovy.

0 0
možnosti

Rudick

10. 11. 2009 23:18
Evropská komise

náš vzor! EU Nebude příliš dlouho trvat a tohle čecháčkovské utajování dojde svého zaslouženého konce a naši evropští bratři úředníci sešlou spravedlivý trest! A já myslím, že každý zodpovědný občan EU musí jen souhasit! Dávám karmu.

0 0
možnosti

lecaks

16. 11. 2009 23:19
Re: Evropská komise

Ano, souhlasím s nepřijetím Eura, když je to tak. Korunu si uhájíme.

Možná, doufám, že do té doby se najde pružnější model řízení, než-li je stávající moloch 30ti tis.úředníků. Systémem Bůh vysoko, car daleko se zhroutila nejedna říše, že? Lidstvo je zkrátka nepoučitelné.Asi jsme povoláni EU rozložiti.

-cr-

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

10. 11. 2009 18:46
Domnívám se, že

je nutné dodat, že živíme 200.000 slovens cigánů a jejich počet stoupá geometrickou řadou--MUSÍ SE MLČET ALE PROČ???---dotujeme měsíčně 2,3 miliardy-- slovens vysokoškolákům((21 tis x 11 tis dotace==z tisku))--- na pražských výplat páskách figuruje cca 250 slovens ""napostradatelných umělců"", a naši absolventi i zkušení v krajs divadlech mohou jen čumět na slovens lobby

NECHÁPU,, PROČ SE NESMÍ O PRAVDĚ VE SVOBODNÉ ZEMI DISKUTOVAT ?

0 0
možnosti

dropa

13. 11. 2009 15:03
Re: Domnívám se, že

R^;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2514x
Energetik, bývalý senátor a dlouholetý starosta města Bystřice nad Pernštejnem. Je členem SNK ED a lídrem Věcí veřejných za Vysočinu ve volbách do PS.

Seznam rubrik